Meten: Zó bepaalt u de afmetingen voor uw nieuwe Vliegengordijn!

Meten _uitlegU opent de deur en u meet de kleinste afstand tussen de stijlen van het kozijn , tot op de dorpel, zowel in de breedte (A-B) als in de lengte (C-D)

Ophangrail

Een smalle ophangrail komt aan de binnenkant(in de dag) te hangen en een brede ophangrail plaats men op het kozijn.
Als u kiest voor een brede ophangrail, telt u 5 cm bij de breedte op die u heeft gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.

Bij de kunststof en kralen vliegengordijen wordt altijd een brede ophangcassette geleverd, houd u hier rekening mee en telt u altijd 5 cm bij de gemeten breedte.

 


Smalle ophangrail

Smal

Een smalle ophangrail van de Vliegengordijnenexpert, wordt in het kozijn bevestigd met bijgeleverde schroeven en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.
Brede Ophangrail

Breed

Een brede ophangrail van de Vliegengordijnenexpert, wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigd u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.
Brede Ophangrail Wit

Breed Wit

Een witte brede ophangrail van de Vliegengordijnenexpert, wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigd u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.
Brede witte ophangcassette

Brede witte ophangcassette

Een witte brede ophangcassette van de Vliegengordijnenexpert, wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigd u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede ophang cassette. De brede witte ophangcassette wordt alleen gebruikt bij de kunststof en kralen vliegengordijnen. Deze cassettes zijn niet los verkrijgbaar.