Betalingsmogelijkheden

Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij Vliegengordijnexpert.be veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Ogone. Het daarom mogelijk dat je de naam van Ogone tegenkomt op je rekeningafschrift. Ogone is op dit moment één van de meest veilige en betrouwbare betaalproviders. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de SSL-methode verstuurd. 

Bancontact/Mister Cash
Betaling via Bancontact/Mister Cash
  • Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij een Belgische bank,  Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kun je gebruik maken van Bancotact/MisterCash.
  • Zodra je bij de kassa op "Naar betalen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode Bancotact/MisterCash.
  • Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
  • Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
  • Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Vliegengordijnexpert.be krijgt het bericht dat de aankoop is betaald.
  • Direct daarna starten we met de uitvoering van je bestelling.

Creditcard
Betalen met Creditcard

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, en MasterCard. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op je creditcardrekening. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Vliegengordijnexpert.be heel veilig. Indien u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.


Overschrijving
Betalen via overschrijving

U kunt natuurlijk ook het bedrag zelf overmaken op onze KBC BANK rekening o.v.v. uw ordernummer. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Bij een bestelling via onze webwinkel ontvangt u automatisch een email met betalingsgegevens.

Overschrijvingen op deze manier kunnen 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen, houd u hier rekening mee.


PayPal
Betalen met PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice. Aan de betalingen via PayPal zijn echter wel kosten verbonden, deze bedragen {extrakosten}. Uw Paypal betaling gaat bij ons via de Ogone Payment Server.


Gegevens worden opgehaald